ulangtahun blog saye

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 25

yeay!!!

because of final exam is finish, i'm saying that word"yeay!!" plus.................

sbb last paper tgn aku buat hal..eh silp, kpala otak aku bt hal..eh bukan!! aku senanye yg bt hal...yela..mne la rjin nk g google cemane nk bt soya sauce..tetbe kua soaln tu..20 markah..nk tau ape jd? aku lukis seed koji..pstu tulis nme Aspergillus oryzae..pastu tah ape tah yg aku merepek..last2 aku tulis hasil d soya sauce a.k.a kicp..puas hati aku...dlm note pn xde tlis cmna nk bt soya sauce ni n aku pn cuma rajin mengupdate blog je dari mengoogle cara2 nk bt soya sauce..last2 ni la padahnye..benda da lps... tawakkal jela..

cuma yg aku nk tegelaknye, bt petama kali dlm sjarah aku begelar student, aku g msj lecturer komen psl soaln d xde dlm note.slalu ak syp je..ntah np tah tetibe jd senget skit..[kahkah]..

pasni bermula la era aku menjadi ulat buku...bce 59 bku rujukn, bpuluh2 jurnal n artikel..sbb?? hjg bln ni nk kne submit intro n literature view proposal aku..sbb pastu supervisor aku nk g oversea bg talk tentg tissue engineering..nsb kau le fifah oi dpt supervisor bz...

tpi yg penting Dr baek..sporting..lg ape ek??[sesi memuji bajet dpt markah lbh ler tu]..
mcm xsedar je da 2 weeks cuti exam aku blalu...
proposal aku almost done..(mcm dlm post ak kt fb)..
tpi smpai hr ni aku xhafal lg mapk..yer..byk yg aku xfhm disitu..xcaye korg cube tgk gmba nih..

buku signal transduction tu pn aku xkatam lg..telalu la byk..pulak tu aku kne ulang2 bce bru fhm.
sempat ke nk g jmp Dr b4 d fly g oversea?? ouh aku xpasti tentg itu.. yg penting aku rse intro proposal aku ni cam hampeh..men tulis je ape yg trase nk tulis pasl leukimia..mapk,RNAi, n ape2 jela yg bkaitn..
specifically my research on AML.. stakt ni da nmpk la skit ape sbnrnye projek yg aku nk laksanakn ni..compare ngan 1st2 dlu..satu kebende xtau..

okeh..stakat ni dlu bebelan aku psl proposal..semoga Allah berkati segala ilmu yg aku pelajari..
insyaAllah....

2 comments:

iZS said...

Amin :)

Fah,gmbr pe ko upload tuh? aku tgk pon pening ni kan nk phm satu2. hihi
papepon,all the best babe! ♥

::~aFiFaHaNi~:: said...

weh..memg aku pon xphm.. kalu nk hafal hruf2 tu tanpa fhm aku blhla..