ulangtahun blog saye

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 18

~emosi terganggu~

slm..
huk2..ni tah tbe2 emosi aku teganggu..mane xnye..ak bkk fb,tgk sume fb kwn2 time skola dlu..korg sentiasa bhubg..tpi np korg xcontct aku..adakah driku dah dlupai???? korang..ak xpenah lpe korg sume tau..sedey bla tgk korg hepi2 b'msg..chatting..ak lak cam xwujud da..huk2..nk nanges da beso..xmtng la nagis2 ni.. huhu.. yg blh ak wat cume bsbr n trus bsbr.. aku tau xrugi aku sbr.. mesti ade hikmh ni.. mgkin silap ak jgk xcntct korg.. tpi mne yg ak cntct wa xtau je.. ak tau sume pndai2..ak bese2 je.. tpi ak bgga ngan dri aku.. walau xjauh ak blaja[xsmpi overseas] , wlu kwn2 sume rmai yg da nk hbs blaja n aku bru je tehegeh2 nk wat dgree aku...tpi xpela.. Allah pasti da rancang yg terbek untk aku.. aku happy msih dberi kekuatan untk trus menuntut ilmu di bumi Allah ni.. mmg suatu ketika aku mengimpikan untk menjdi seorg doktor..tpi Allah th ak xmampu..d bg ak dalami ilmu sains gak..tpi sains bioteknologi.. kejayaan??masanya pasti tiba.. xkire la di dunia atau akhirat... wallahua'lam..

::INSPIRASI HIDUPKU::


INILAH INSPIRASI HIDUPKU.. KELUARGA TERCINTA.. SMOGA KAMI TRUS DIBERI PELUANG UNTUK TERUS B'SAMA2 B'JALN KE SYURGA ALLAH N HDUP BSAMA DISANA KELAK..AMINN...

KELUARGA BAHAGIA DUNIA AKHIRAT...INSYAALLAH

MY LOVELY UMMI N WALID

ADIK AMIN

ADIK ADAH

ADIK YAH

ADIK IMAH

NI ADIK SOLEH..

Monday, May 17

::inilah diriku::

seLaLu..
aku membuat dosa
seLaLu..
bla tgah susah, bru t'ingt pd Allah
lalu aku menadah tangn memohon doa dan keampunan
airmata mengalir menyesal akan dosa2
seLaLu..
ulang kembali dosa n kslahan yg sama..
seLaLu..
cipta azam baru
seLaLu..
aku mengeluarkan perkataan kalau[samela ngan jika,andai,if n seumpamanya]
seolah2 xakur pd takdir
seLaLu..
buat amalan yg wajib je..yg sunat jarang2 wat


alangkah teruk dan hinanya aku..
alangkah malunya diri ini..
dh byk b'buat dosa pd YG MAHA ESA,tpi masih meminta dikabulkan doa..
walau x semua yg diminta aku peroleh..
namun aku telalu besyukur..
bla aku leka, Allah gerakkan hatiku mengingatin-NYA..
aku dilahirkan sempurna fizikal..
masih dapat menikmati pelbagai nikmat pemberianNYa..sehingga xterungkap oleh kata2 akan segala nikmat pemberianMU..
TELALU BANYAK..


YA ALLAH,
aku hambaMU yang lemah lg hina,
xlayak msuk syurgaMU..
tapi xmampu ke nerakaMU..
ampunkanlah dosa2 ini..
sesungguhnya KAU MAHA PENYAYANG..
MAHA AGUNG, MAHA PENGAMPUN..
smoga matiku dlm ISLAM..
smoga driku xhenti mengingatiMu..
dan semoga aku diberi peluang bertemu MU di akhirat kelak dan hidup disyurgam MU..
aminn...

Sunday, May 16

~AKTIVITI 1ST CTI SEM MEI2010~













Wednesday, May 5

::Alhamdulillah::

Dengan lafaz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM,
akhirnya,bjaya jgk create blog sndri..
mule2 ni xth nk ckp psl ap [da telalu gembira..hehe]..
sbnrnya idea nk bt blog ni da lme da..tpi x t'buat2 pn..
sehinggalah pd tarikh 4/5/2010 pd pkul 10.21 a.m wktu msia,
tertunai jgk hjat di hti ni..alhmdulillh..
for the first post, nk bg overview je..
blog ni akan fifah jdikan tempt meluahkn perasaan[ececeh...feeling plak],
berkongsi info2[ksihtn,doa,stdy,msk,kcntikn,n mcm2 lg],
crita2 yg menarik yg dpt dikongsi[such as psl plajrn,psl khidupn,kwn2 n sbgainya].
fifah alu2 kan sgt komen n cdgn dr kwn2 suma [almaklumla, budak baru blajar]
insyaAllah....wsslm